Książka kucharska kucharzy z hoteli Sheraton i Westin w„Villi”

Książka kucharska „4 żywioły”
„Villa” proponuje przepisy kulinarne zaczerpnięte od najlepszych kucharzy z najlepszych hoteli. Książka dołączona do wydania nosi tytuł „4 żywioły. 47 przepisów kucharzy najlepszych hoteli” Teraz każdy może przyrządzić w domu np. halibuta wędzonego w dymie z zielonej herbaty podanego ze smażoną w woku sałatką nicejską i sosem gazpacho, owocową terrinę z Prosecco, chłodnik z avocado z miętą czy makaron parpadelle z krewetkami. Taką wyszukaną potrawę można przyrządzić np. z okazji Dnia Matki. Każda mama doceni tak miły i oryginalny gest.

Majowy numer miesięcznika „Villa”
Jak zawsze w „Villi” prezentowane są sesje wnętrzarskie. W Nowościach „Villa” proponuje najnowsze meble i dodatki do salonu, kuchni i łazienki oraz nowinki techniczne. Osoby urządzające kuchnie zainteresuje artykuł poświęcony firmom produkującym meble i akcesoria kuchenne, które otrzymały nagrody za technologię i design w prestiżowych konkursach. „Villa” pokazuje też, jak w domu stworzyć sobie małą rafę koralową. W numerze również konkurs, w którym do wygrania jest pobyt w luksusowym hotelu.

Cena wydania 14,90 zł, nakład 26 000 egzemplarzy.