Nowy Dyrektor Zakładu Produkcyjnego w V&S Luksusowa Zielona Góra S.A.

Do zadań nowego Dyrektora Zakładu Produkcyjnego należy zarządzanie bieżącymi procesami i prowadzenie polityki spółki, zarządzanie obszarem operacyjnym: produkcją, techniką, logistyką, technologią i jakością oraz sprawowanie nadzoru nad podległymi jednostkami organizacyjnymi.

Artur Otta dotychczas pracował w branży piwnej, związany był z browarami Grupy Żywiec, ostatnio w Browarze Cieszyn jako Dyrektor Browaru i Dyrektor Zarządu Spółki. W pracy ceni umiejętność pracy w zespole skierowaną na realizację określonych zadań, otwarte dzielenie się wiedzą i doświadczeniem oraz umiejętność przewidywania i operacjonalizacji pewnych założeń w czasie. Jako Dyrektor Zakładu Produkcyjnego będzie dążył do wyzwolenia takich motywów działania wśród załogi, które zapewnią firmie tytuł lidera innowacyjności w branży spirytusowej.