Impel Catering obsługuje zarówno przedsiębiorstwa, jak i placówki medyczne, oświatowe, społeczne, oraz ośrodki wypoczynkowe. Największą grupę – 52 klientów spółki – stanowią placówki medyczne, w tym 8 szpitali wojewódzkich. Impel Catering każdego roku dostarcza posiłki także do wielu szkół i przedsiębiorstw w kilkudziesięciu miastach na terenie całego kraju, m.in. w Warszawie, Wrocławiu, Toruniu, Katowicach, Kielcach, Poznaniu, Siedlcach, Inowrocławiu i Zielonej Górze.
„Jako jedni z pierwszych w Polsce wdrożyliśmy z sukcesem system HACCP zapewniający utrzymanie najwyższych standardów jakości i higieny na wszystkich etapach produkcji i dystrybucji posiłków. Posiadamy know-how, które pozwala nam skutecznie konkurować z innymi firmami działającymi w tej branży. Dzięki usługom świadczonym przez Impel Catering nasi klienci mogą skoncentrować się na swojej podstawowej działalności i ograniczyć koszty” – mówi Marek Hołówko, Dyrektor Operacyjny Impel Catering.