Stworzenie Działu HoReCaDi jest naturalną konsekwencją i jednocześnie przełomem naszych dotychczasowych działań. Specjalizujemy się w obsłudze firm sektora szeroko rozumianej gastronomii, chociaż oczywiście wśród naszych klientów znajdują się także firmy z innych branż. – powiedział Grzegorz Zięba.
Grzegorz Zięba jest współwłaścicielem Entertainment Group. Ma 32 lata. Z branżą eventową jest związany od 5 lat. Od 10 lat pracuje z firmami z sektora gastronomicznego. Jest twórcą „Extreme Flair Bar” – pierwszej w Polsce profesjonalnej grupy barmańskiej pracującej w stylu Working Flair (efektywne i widowiskowe obsługiwanie gości), należy do jedynego na świecie „team’u RedBull’a” w zakresie sztuki Flair. Sędziuje i współorganizuje profesjonalne zawody dla barmanów. W wolnych chwilach nurkuje, gra w squash’a i pływa ze swoją 8-miesięczną córeczką.
Obecnie, wśród stałych klientów Działu HoReCaDi znajdują się m.in.: Diageo Polska (dystrybutor m.in. marek Johnnie Walker i Smirnoff), Red Bull Polska, Hotel Jan III Sobieski, Bacardi Martini, Kuger-syropy Monin, British American Tobacco.